Női kabát, női télikabát, női szövetkabát

A catwalker.hu női ruha webshop évek óta ontja magából a jobbnál jobb női télikabát fazonokat! Vége a jó időnek, és beköszöntöttek a szürke, esős, szeles őszi napok. Ilyenkor más sok esetben éjszaka is fagypont környékére hül a levegő. Késő ősszel a fázósabbak meg különösen felvehetik a jó kis meleg kabátjukat, így nagy eséllyel a megfázás is elkerüli majd őket. Nagyon divatos fazonok vannak most a Catwalker online boltjában található kínálatában,hiszen a prémes és szőrős kapucnis fazonok az idei év nagy slágerei maradnak épp úgy, mint tavaly télen! A szteppelt megoldások egy kis pikantériát visznek az anyagba ezáltal még egyedibb lesz a megjelenésünk. Hogy ne fázzunk a munkából hazafele menet sem, érdemes már egy őszi/téli kabátot beszerezni, főleg ha tömegközlekedéssel járunk.

 

Ellenben ha inkább kocsisok vagyunk és nem vagyunk annyira fázósak, akkor jó választás lehet egy csinos női szövetkabát vagy ballonkabát. Ezeknek a téli ruházati ípusoknak nagy előnye, hogy nagyon nőiesek és elegánsak tudnak lenni főleg hosszabb fazonban, igazán csinos egy szép garbós felsővel vagy pulcsival, egy dögös női combcsizmával, szép mintás harisnyával. A ballon és szövetkabátok többnyire egyszínűek szoktak lenni, de a catwalker női kabát webshop kínálatában találkozhatunk mintás megoldásokkal is.

 

A 2022-es női kabát divat nagyon előnyben részesíti a tyúklábmintát, a külömböző helyeken elhelyett bőrbetéteket illetve szőröket és prémeket. Nagyon menők a műbőr dzsekik és motoros dzsekik is, melyek igaz nem annyira melegek, de annál jobban néznek ki raktunk. Stílusos és vagány megjelenést ad viselőjének ezek a szuper őszi/téli modellek.

Érdemes időben megrendelni kedvenc kabátunk, hogy ne maradjunk le róla!

 

Néhány remek tipp a gardrób felújításához a catwalker.hu webshoptól:

 

Csinos szövetkabát, öves - szürke - catwalker

Csinos szövetkabát, öves - szürke

 

 

Női télikabát, szőrős kapucnis fekete m929 – catwalker

Női télikabát, szőrős kapucnis fekete m929

 

 

Női télikabát, különleges prémes drapp kapucnival - catwalker

Női télikabát, különleges prémes drapp kapucnival

 

 

Szövetkabát, tyúkláb mintás - krém - catwalker

Szövetkabát, tyúkláb mintás - krém

Női télikabát, különleges prémes drapp kapucnival – catwalker

Női télikabát, különleges prémes drapp kapucnival – catwalker

 

 

 

 

 

 

 

A cookie-k segítenek szolgáltatásaink biztosításában. Szolgáltatásaink igénybe vételével Ön beleegyezik a cookie-k használatába. OK
A terméket sikeresen a kosárba tetted!
Tovább vásárolok Kosár megtekintése